Risi e bisi

Bereiden

Bak de sjalot en pancetta in de boter en olijfolie. Bak de rijst 1 minuut mee. Voeg de doperwten en een soeplepel hete bouillon toe. Draai het vuur hoger en roer tot de bouillon is ingekookt. Blijf lepel voor lepel bouillon toevoegen.

Roer er nog een of twee lepels bouillon door als de rijst gaar is. Serveer met parmezaan, peterselie en citroen.
Bak de sjalot en pancetta in de boter en olijfolie. Bak de rijst 1 minuut mee. Voeg de doperwten en een soeplepel hete bouillon toe.

Draai het vuur hoger en roer tot de bouillon is ingekookt. Blijf lepel voor lepel bouillon toevoegen. Roer er nog een of twee lepels bouillon door als de rijst gaar is. Serveer met parmezaan, peterselie en citroen.


Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
9 5860
(0)00.0Geef je mening!

Beoordeel dit product

Shop tip