Regenboogsalade wrap

Bereiden

Deze frisse wraps zijn geweldig om on the go te eten. Vul met je favoriete ingredienten, rol de wrap in wat alufolie en eet 'm lekker op in het park of als lunch op je werk. 

1 Was de bieten en wortels onder koud stromend water, schrob ze met een borstel schoon en snijd de uiteinden af.

2 Rasp de wortel fijn en doe deze in een grote kom. Rasp de kool, peer (met klokhuis en al) en als laatste de bietjes er grof boven.

3 Haal de blaadjes van de munt en de peterselie, gooi de stengels weg. Scheur de blaadjes en voeg toe aan de geraspte groenten.

4 Meng alle ingredienten voor de dressing in een potje ‒ schud goed door elkaar. Proef, en voeg naar smaak meer yoghurt, azijn of olie toe.

5 Sprenkel het grootste deel van de dressing over de geraspte groenten. Gebruik niet te veel in een keer, je kunt altijd nog meer toevoegen.

6 Verdeel de salade over de wraps en verkruimel er een beetje feta over. Rol de wraps op en vouw de zijkant naar binnen zodat niet alles eruit kan vallen.


Per portie 191 kcal, 7,6 g vet (2,4 g verzadigd), 6g eiwitten, 23,3g koolhydraten, 10,3 g suikers , 0,74 g zout
 


Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
41 11093
(1)14.0

Beoordeel dit product

Shop tip