Rabarbertoetjes

Bereiden

Maak deze rabarbertoetjes samen met je kids, ze zullen het geweldig vinden! Je bakt de rabarber in dit gerecht eerst in de oven en daardoor komt de smaak van de roze groente nog meer naar voren. 

1. Verwarm de oven voor op 160 °C.

2. Doe de rabarber met het vanillemerg en fijne suiker in een braadslee. Bak de rabarber 20 minuten in de oven tot hij zacht is.

3. Stel de oven daarna in op 140 °C.

4. Breek twee van de eieren in een kom en voeg de dooiers van de andere twee eieren toe. Klop de lichtbruine basterdsuiker en vanillepasta erdoor.

5. Breng de slagroom en melk tegen de kook aan in een pan en klop het mengsel door de eieren.

5. Zeef het mengsel en verdeel het over vier ovenschaaltjes. Zet ze in een braadslee die voor twee derde is gevuld met water en bak de puddinkjes 25 minuten tot ze gestold zijn.

6. Laat iets afkoelen en verdeel de rabarber erover.




Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
5 3203
(0)00.0Geef je mening!

Beoordeel dit product

Shop tip