Zien ze er niet feestelijk uit, deze glaasjes met rabarberlimonade? Super voor op een feestje of als fruitige dorstlesser.
1. Doe de rabarber met 75 ml water in een pan op laag vuur. Kook zachtjes tot het sap uit de rabarber vrijkomt en zet dan het vuur wat hoger. Blijf koken tot de rabarber zacht is.
1 liter
• 1,5 kg rabarber, grof gesneden
• fijne kristalsuiker
• citroensap
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.