Quiche met asperge, zalm & dille

Bereiden

Lekker easy, deze quiche met asperge en zalm maak je in een mum van tijd. Serveer met een groene salade. 

1. Verwarm de oven voor op 200 ºC.

2. Bekleed een pasteivorm (ø 18 cm) met het deeg en bak hem 10 min. blind, en dan nog eens 5 min. zonder de vulling. 

3. Verlaag de oventemperatuur naar 170 ºC.

4. Verdeel de zalm, asperges, kappertjes en dille over de deegbodem.

5. Roer de eieren, room en wat zwarte peper door elkaar. Schenk dit erover en bak de quiche 20 min., tot de vulling is gestold.




Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
179 36247
(0)00.0Geef je mening!

Beoordeel dit product

Shop tip

Brinta Oergranenrepen met dadels & noten


Deze supergezonde repen zijn het perfecte ontbijt voor als je weinig tijd hebt. Ze zijn gemaakt met Brinta Oergranen, een nieuwe granenvariatie die je perfect kunt gebruiken voor het maken van ontbijtpap, pannenkoeken, wafels, granola of koekjes...