Prei met feta en mosterdvinaigrette

Bereiden

Een makkelijk bijgerecht met prei. Serveer met gegrilde vis of kip.

1 Breng ruim water aan de kook in een pan die groot genoeg is om de preitjes in te leggen  (zorg ervoor dat de prei onderstaat). Voeg de preitjes toe en laat ze 4–5 minuten zachtjes koken. Giet af en laat schrikken.
2 Klop mosterd, knoflook, olijfolie en citroensap in een kleine kom. Voeg de dille, zout en peper naar smaak toe.

3 Leg de preitjes op een schaal en schenk de dressing erover. Verkruimel er feta over.

Per portie 213 kcal 17,4 g vet (4,1 g verzadigd), 5,8 g eiwit, 6,2 g koolh., 4,6 g suiker

Fotografie Maja Smend
Recept Rebecca Rauter



Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
54 13062
(0)00.0Geef je mening!

Beoordeel dit product

Shop tip

Brinta Oergranenrepen met dadels & noten


Deze supergezonde repen zijn het perfecte ontbijt voor als je weinig tijd hebt. Ze zijn gemaakt met Brinta Oergranen, een nieuwe granenvariatie die je perfect kunt gebruiken voor het maken van ontbijtpap, pannenkoeken, wafels, granola of koekjes...