Poon met broccoli

Poon met broccoli

Bereiding

De combinatie van poonfilet met broccoli maakt van dit gerecht een heerlijk smaakvol en bovendien gezond geheel. De ingemaakte citroen en knoflook worden als extra smaakvaker aan het geheel toegevoegd.

De ingredienten zijn gebaseerd op twee personen, maar je kunt dit gerecht makkelijk voor een groep vrienden of familie maken. Lekker met aardappeltjes uit de oven!


1. Marineer de vis minstens 30 minuten in de citroen, knoflook en een scheut olijfolie.

2. Verhit een pan met wat olie op middelhoog vuur en bak de vis met de citroen en knoflook gaar. Voeg zout en peper toe.

3. Besprenkel de broccoli met olie en serveer met de vis en citroen.

2 personen

• 2 poonfilets à 200 g

• ½ ingemaakte citroen, in partjes

• 2 tenen knoflook, in plakjes

• olijfolie

• 200 g stengelbroccoli, geblancheerd


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis nieuwsbrief