Pompoenpasta

Bereiden

Dat pompoen en pasta een heerlijke combinatie is bewijst zich in dit recept. Maak de pasta helemaal af door het voor het opdienen te bestrooien met geroosterde pijnboompitten en parmezaan. 

1. Kook de pasta al dente.

2. Kook ondertussen de pompoen in 3–4 minuten bijna gaar.

3. Verhit de olie en bak de knoflook, salie en chilipeper tot de knoflook begint te verkleuren. Voeg de pompoen toe, met flink wat zout en peper, en bak ze zacht.
4. Schep dan de pasta door de saus en bestrooi voor het opdienen met de pijnboompitten en parmezaan.





Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
Shop tip

Brinta Oergranenrepen met dadels & noten


Deze supergezonde repen zijn het perfecte ontbijt voor als je weinig tijd hebt. Ze zijn gemaakt met Brinta Oergranen, een nieuwe granenvariatie die je perfect kunt gebruiken voor het maken van ontbijtpap, pannenkoeken, wafels, granola of koekjes...