Polenta met gorgonzola

Bereiden

Een romige polenta met gorgonzola, verse tijm en walnoten: perfect voor op een koude winterdag.

1 Breng 1 liter water met wat zout aan de kook. Giet de polenta er al kloppend bij. Doe het vuur laag en roer 15-30 minuten tot de polenta dik is. Klop bijna alle parmezaan en boter erdoor.

2 Verwarm de grill voor. Doe de polenta in een ovenschaal. Verdeel de gorgonzola, de tijm en de rest van de parmezaan erover. Gril ongeveer 10 minuten, tot de polenta goudbruin is en de kaas gesmolten. Bestrooi met de walnoten en serveer direct.




Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
45 4472
(0)00.0Geef je mening!

Beoordeel dit product

Shop tip

Brinta Oergranenrepen met dadels & noten


Deze supergezonde repen zijn het perfecte ontbijt voor als je weinig tijd hebt. Ze zijn gemaakt met Brinta Oergranen, een nieuwe granenvariatie die je perfect kunt gebruiken voor het maken van ontbijtpap, pannenkoeken, wafels, granola of koekjes...