Polenta met paddenstoelen

Bereiden

Een heerlijke romige herfstpolenta. Serveer met een gebakken biefstukje en jus.

1 Kook de polenta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Veeg intussen paddenstoelen schoon en snijd ze in plakjes.

2 Smelt 1 el boter en een scheut olijfolie in een pan. Voeg de knoflook toe en bak ze even. Voeg de paddenstoelen toe. Roerbak ze zacht en bruin.

3 Draai het vuur uit en voeg gehakte blaadjes platte peterselie en een kneep citroensap toe. 

4 Roer 1 el boter en een handvol geraspte harde kaas door de polenta, schep op borden. Verdeel de paddenstoelen erover en bestrooi met extra peterselie.




Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
160 7357
(1)14.0

Beoordeel dit product

Shop tip