Polenta met boter & parmezaan

Bereiden

Deze polenta is niet moeilijk, maar je moet er wel even de tijd voor nemen, ofwel slow cooking ten top!

1 Vul een wijde pan met 1-1,2 liter water. Voeg een snuf zout toe en breng aan de kook. Giet de polenta er in een constante straal bij terwijl je blijft roeren.

2 Draai het vuur lager en laat de polenta, afhankelijk van de soort (zie de aanwijzingen op de verpakking), 25-45 minuten koken, tot hij glad en dik is. Roer vaak en voeg als dat nodig is meer water toe.

3 Haal de polenta van het vuur zodra hij de gewenste dikte heeft en roer de parmezaan en boter erdoor. Proef en pas eventueel de smaak aan. Serveer meteen.




Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
25 28013
(1)12.0

Beoordeel dit product

Shop tip