Pittige linzen-limoensoep

Bereiden

Een heerlijke soep zonder vlees, vis of kaas, die goed vult. Bovendien is hij heel makkelijk om te maken. 

1 Verhit de olie in een pan en fruit de uiringen in 5–7 minuten zacht. Voeg de knoflook en specerijen toe en bak ze 2 minuten mee.

2 Voeg de linzen, bouillon en limoenrasp toe; breng alles aan de kook. Laat de soep 40 minuten zachtjes koken, of tot de linzen gaar zijn.

3 Voeg het limoensap toe en serveer de soep met een eetlepel plantaardige yoghurtvariatie en de blaadjes koriander.

Psst...
Op zoek naar meer soeprecepten? 
Zo maak je super-soepen!

 

 




Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
337 40736
(1)14.0

Beoordeel dit product

Shop tip

Feel good met Vichy

Jamie Oliver en Vichy 'Slow Âge' hebben de handen ineengeslagen om de boodschap van een bewuste eet- & levensstijl te vertellen.