Pittig stamppotje met tofureepjes

Bereiden

1 Schil de aardappels, kook ze in 20 minuten gaar en giet ze af.

2 Was en snijd de paksoi in reepjes. Halveer de peper in de lengte en verwijder zaadlijsten en zaadjes. Snijd in dunne reepjes, snijd de lente-ui in ringetjes en hak de pinda’s grof.

3 Breng de sojakookroom met de boter tegen de kook aan. Giet het bij de aardappels en stamp ze grof. Schep de paksoi erdoor. Breng op smaak met zout en peper.

4 Bak de tofureepjes goudbruin en krokant in de vloeibare margarine en bak de peper en lente-ui mee. Schep de reepjes over de stamppot en bestrooi met pinda’s en koriander. Besprenkel met sojasaus.


Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
64 11401
(0)00.0Geef je mening!

Beoordeel dit product

Shop tip