Pittig stamppotje met tofureepjes

Bereiden

1 Schil de aardappels, kook ze in 20 minuten gaar en giet ze af.

2 Was en snijd de paksoi in reepjes. Halveer de peper in de lengte en verwijder zaadlijsten en zaadjes. Snijd in dunne reepjes, snijd de lente-ui in ringetjes en hak de pinda’s grof.

3 Breng de sojakookroom met de boter tegen de kook aan. Giet het bij de aardappels en stamp ze grof. Schep de paksoi erdoor. Breng op smaak met zout en peper.

4 Bak de tofureepjes goudbruin en krokant in de vloeibare margarine en bak de peper en lente-ui mee. Schep de reepjes over de stamppot en bestrooi met pinda’s en koriander. Besprenkel met sojasaus.


Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
64 11937
(0)00.0Geef je mening!

Beoordeel dit product

Shop tip

Brinta Oergranenrepen met dadels & noten


Deze supergezonde repen zijn het perfecte ontbijt voor als je weinig tijd hebt. Ze zijn gemaakt met Brinta Oergranen, een nieuwe granenvariatie die je perfect kunt gebruiken voor het maken van ontbijtpap, pannenkoeken, wafels, granola of koekjes...