Pasta met ricotta & kruiden

Bereiden

1 Kook de pasta al dente volgens de aanwijzing op de verpakking en laat hem uitlekken; bewaar een kop van het kooknat. 2 Roer het grootste deel van de kruiden, de citroenrasp, en wat zout en peper door de pasta. Voeg het citroensap en een klein scheutje olijfolie toe en schep alles door elkaar. Voeg wat van het kooknat toe als het gerecht te droog is.
3 Verkruimel de ricotta erover, schep alles nog eens voorzichtig door elkaar en verdeel de pasta dan over de borden en bestrooi elke portie met de rest van de kruiden.




Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
26 16686
(4)44.0

Beoordeel dit product

Shop tip

Brinta Oergranenrepen met dadels & noten


Deze supergezonde repen zijn het perfecte ontbijt voor als je weinig tijd hebt. Ze zijn gemaakt met Brinta Oergranen, een nieuwe granenvariatie die je perfect kunt gebruiken voor het maken van ontbijtpap, pannenkoeken, wafels, granola of koekjes...