Pasta met pompoen & ham

Bereiden

Smelt de boter met een scheut olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur.
 Voeg de knoflook en uisnippers toe en fruit ze glazig. Voeg de blokjes pompoen en de tijm toe en bak ze 5 minuten mee, onder af en toe roeren. Giet de bouillon erbij en laat de saus afgedekt 20–25 minuten bubbelen, tot de pompoen zacht is.

Kook ondertussen de pasta; bewaar een kop van het kooknat. Bak de ham knapperig in wat olie. Prak de zacht geworden pompoen met een pollepel tot een saus, voeg zout en peper toe plus wat kooknat als de saus te droog is.

Roer de pasta en ham door de saus. Voeg zo nodig nog wat kooknat of olijfolie toe. 

Wil je zelf pasta maken? Bekijk dit handige stap voor stap filmpje. 


 


Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
149 55027
(15)154.0

Beoordeel dit product

Shop tip