Pasta met krab, tomaat & rucola

Bereiden

De combi van krab met pasta is geweldig en zal bij iedereen in de smaak vallen. De ietwat bittere rucola en citroenzest maken het geheel helemaal af. 

1 Gooi de krabscharen in ruim kokend water met flink wat zout. Breng opnieuw aan de kook en kook 4 minuten door. Haal de scharen met een tang uit het water en spoel ze kort af zodat het vlees makkelijker loskomt. Kook de pasta al dente in het overgebleven kookwater.

2 Fruit de knoflook in olijfolie. Doe de tomaten en pepers erbij en bak op laag vuur ongeveer 3 minuten. Voeg wat kookvocht van de pasta toe als de saus droog wordt.

3 Voeg de krab, rucola en citroenzest toe en laat op laag vuur nog een paar minuten staan. Serveer!




Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
32 7692
(3)33.0

Beoordeel dit product

Shop tip