Pasta met garnalen & doperwten

Bereiden

Zin in een lekkere pasta, die ook nog eens binnen een kwartiertje op tafel staat? Probeer deze heerlijke vispasta met garnalen en doperwten eens. Bedriegelijk eenvoudig, maar zó lekker! 

1 Kook de pasta al dente. Giet af en bewaar wat kooknat.

2 Kook de erwten in 3 minuten beetgaar. Fruit de knoflook in ¾ van de boter goudgeel. Voeg garnalen, erwten en citroenrasp toe en bak ca. 1 minuut mee en haal van het vuur.Voeg pasta, munt, citroensap en de overgebleven boter toe.

3 Breng op smaak met zout en peper. Hussel alles door elkaar en voeg eventueel wat kooknat toe om de saus wat dunner te maken. 


Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
108 8340
Geef je mening!

Beoordeel dit product

Shop tip

Brinta Oergranenrepen met dadels & noten


Deze supergezonde repen zijn het perfecte ontbijt voor als je weinig tijd hebt. Ze zijn gemaakt met Brinta Oergranen, een nieuwe granenvariatie die je perfect kunt gebruiken voor het maken van ontbijtpap, pannenkoeken, wafels, granola of koekjes...