Pasta, geroosterde paprika & feta

Bereiden

De combinatie van paprika, oregano en feta doet ons watertanden. Deze simpele pasta staat in een mum van tijd op tafel en is ideaal wanneer je voor een grotere groep kookt. Serveer met een lekker stukje vlees en een simpele groene salade. 

1. Kook de tagliatelle volgens de instructies op de verpakking, laat uitlekken en houd apart.

2. Verhit ondertussen de olijfolie ineen pan op middelhoog vuur, voeg de sjalotringen en knoflook toe en fruit ze in 2–3 minuten zacht op laag vuur.

3. Roer de stukjes paprika en oregano erdoor, voeg zout en peper toe en verwerk dit alles in een keukenmachine tot een mengsel met kleine stukjes erin. Schenk het over de uitgelekte tagliatelle en schep de pasta om tot alle linten met saus zijn bedekt.

4. Maak het gerecht af met de feta, een drupje olijfolie en een scheutje citroensap.

 




Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
298 20959
(1)12.0

Beoordeel dit product

Shop tip

Brinta Oergranenrepen met dadels & noten


Deze supergezonde repen zijn het perfecte ontbijt voor als je weinig tijd hebt. Ze zijn gemaakt met Brinta Oergranen, een nieuwe granenvariatie die je perfect kunt gebruiken voor het maken van ontbijtpap, pannenkoeken, wafels, granola of koekjes...