Paprika tomatensoep

Bereiden

Niets lekkerder dan een kop verse tomatensoep, vind je ook niet? Laat de tomaten lekker opwarmen, wees zuinig met de knoflook en geniet!

Verwarm de oven voor op 180 oC. Leg de paprika’s op een bakplaat. Spreid de tomaten, ui en knoflooktenen met olijfolie uit over een andere bakplaat en leg er alufolie over. Schuif beide bakplaten in de oven. Wacht tot de paprika’s na 40 minuten zijn geschroeid, en de tomaten, ui en knoflook zacht zijn. Laat iets afkoelen.

Verwijder vel, pitjes en zaadlijsten van de tomaten en paprika’s. Mix alle ingredienten met de bouillon in de keukenmachine tot een gladde soep. Voeg eventueel een scheutje tabasco toe.

Serveer met wat basilicum, olie en zwarte peper en eet er een sneetje boerenbrood bij.

Psst...
Op zoek naar meer soeprecepten? 
Zo maak je super-soepen!


Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
202 42728
(1)14.0

Beoordeel dit product

Shop tip