Pappardelle met doperwten

Bereiden

Mmm, pasta! De doperwten geven een frisse smaak aan het gerecht en de pecorino maakt er een romig geheel van. Buon appetito! 

1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking en houd een beetje van het kookvocht achter.

2. Blancheer intussen de doperwten en tuinbonen 2 minuten. Giet de erwten en bonen af, schep ze door de pasta en voeg een scheut olijfolie, het citroensap, de rasp, de helft van de munt, zout en peper en pecorino toe.

3. Giet er wat van het kookvocht bij als de pasta te droog is. Strooi er de rest van de munt en de geraspte pecorino overheen.


Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
31 3326
(0)00.0Geef je mening!

Beoordeel dit product

Shop tip

Brinta Oergranenrepen met dadels & noten


Deze supergezonde repen zijn het perfecte ontbijt voor als je weinig tijd hebt. Ze zijn gemaakt met Brinta Oergranen, een nieuwe granenvariatie die je perfect kunt gebruiken voor het maken van ontbijtpap, pannenkoeken, wafels, granola of koekjes...