Paddenstoelenlaksa met peultjes

Bereiden

Mix een pasta van de helft van de lente-uitjes, de rasp en het sap van 1 limoen, de gember, de helft van de chilipeper, de knoflook, koriandersteeltjes, vissaus en een scheutje sesamolie. Verhit de pasta in wat olie in een pan.

Roer en schenk er de kokosmelk en 200 ml water bij. Roer de noedels, paddenstoelen en peultjes erdoor en laat 5 min. sudderen. Neem de pan van het vuur en roer de rest van de lente-uitjes en chilipeper erdoor.

Proef en breng op smaak met wat vissaus, de rest van het limoensap en een scheutje sesamolie. Bestrooi met de korianderblaadjes.

 




Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
72 9000
(4)45.0

Beoordeel dit product

Shop tip

Maak je eigen fruitwater
Gerookte peper-citroen-zalm op brood

Een snel & gezond recept van Jumbo en Jamie Oliver.