Ovenschotel met zalm en artisjok

Bereiden

Deze easy ovenschotel smaakt heerlijk op een doordeweekse dag of op een luie zondag. Serveer met een frisse groene salade. 

Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de aardappels over een bakplaat en schep om met 2 eetlepels olie van de artisjokken. Rooster ze 15 minuten. Giet de artisjokken af en doe ze bij de aardappels. Leg de zalmfilets erop, knijp het citroensap erboven uit en bestrooi met zout en peper. Rooster 15 minuten, tot de zalm gaar is. Bestrooi de aardappels en vis met basilicum.




Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
58 16736
(1)12.0

Beoordeel dit product

Shop tip

Ovenschotel met mediterrane kip

Een snel en gezond recept van Jumbo en Jamie Oliver.
Suiker: de begrippen die je móét kennen

Hoe meer je weet over suiker, hoe bewuster je ermee om kunt gaan.