Mexicaanse maïssalade

Bereiden

Mmmm, deze Mexicaanse maissalade zit vol met smaak door de lente-ui, chilipeper, koriander en munt. Smullen! 

Kook de maïs in gezouten water in 4–5 minuten tot-ie net gaar is.

Laat uitlekken en iets afkoelen. Snijd de lente-uitjes, paprika’s, chilipeper, koriander en munt fijn, en doe dit alles in een kom. Haal de maïskorrels van de kolven en voeg ze toe.

Breng op smaak met zout en peper, bedruppel met olijfolie, knijp de limoen erover uit en hussel alles goed door elkaar.

Maak 'm kidsproof: laat het chilipepertje eruit en voeg kleingesneden avocado en een beetje citroensap toe.


Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
57 21463
(4)45.0

Beoordeel dit product

Shop tip

Brinta Oergranenrepen met dadels & noten


Deze supergezonde repen zijn het perfecte ontbijt voor als je weinig tijd hebt. Ze zijn gemaakt met Brinta Oergranen, een nieuwe granenvariatie die je perfect kunt gebruiken voor het maken van ontbijtpap, pannenkoeken, wafels, granola of koekjes...