Mexicaanse ontbijt met gepocheerd ei

Bereiden

Dit recept is heerlijk als stevig ontbijt. Het gepocheerde eitje is een extra uitdaging, maar met behulp van de video hieronder lukt het je zeker!

Verhit wat olijfolie in een grote pan en fruit hierin de knoflook, chili en koriandersteeltjes 1–2 minuten tot ze goudbruinzijn.

Doe de bonen en paprika’s erbij en voeg naar smaak zout en peper toe. Bak dit 15–20 minuten al roerend op laag vuur tot alles gekleurd en gaar is.

Pocheer de eieren. Schep een lepel bonen op een bord, leg hier een gepocheerd ei op en serveer met gehakte korianderblaadjes en een schijfje limoen.

Deze video is in het Engels



Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
15 6850
(0)00.0Geef je mening!

Beoordeel dit product

Shop tip