Deze omelet is heel geschikt voor als je weinig tijd hebt. Serveer met een sneetje volkorenbrood en een makkelijke tomatensalade voor een gebalanceerd maal.
1 Breek de eieren in een kom en breng ze op smaak met zout en peper. Gebruik een vork om de eieren te klutsen.
2 Zet een koekenpan met anti-aanbaklaag op laag vuur.
3 Rasp de kaas op een bord en zet apart.
4 Doe een klein scheutje olijfolie in de hete pan en giet er langzaam de geklutste eieren in.
5 Til de pan en draai zodat de hele bodem bekdekt is met het eimengsel.
6 Zodra de omelet begint te bakken en stevig wordt, maar de bovenkant nog vochtig is, strooi je de kaas over de omelet.
7 Gebruik een spatel om de randen een beetje los te maken en vouw tot de helft dubbel.
8 Zodra de omelet goudbruin kleurt, zet je het vuur uit en leg je de omelet op een bord. Serveer met een sneetje volkorenbrood en een simpele tomatensalade.
Voor 1 persoon
– 2 biologische eieren
– olijfolie
– 10 g cheddar kaas of andere oude kaas
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.