Lendenbiefstuk met bonensalade

Bereiden

Er kan niets boven een lekkere malse biefstuk. Vul aan met een lekkere bonen en geniet van een salade bomvol superfoods. Je kunt de bonen ook vervangen door kikkererwten, dan heb je net een andere smaaktwist. Probeer maar eens! 

Doe de bonen in een steelpan en giet er voldoende water bij dat ze onder staan. Breng het water aan de kook en kook de bonen in 30–40 minuten gaar. Giet de bonen af en laat ze afkoelen. Bak de biefstuk naar wens en laat het vlees nog 5 minuten rusten voor je het aansnijdt. Meng de bonen met de rest van de ingrediënten voor de salade en serveer dit bij de biefstuk.

 

Hou jij van lekker healthy food?
Dit is hét boek voor jou!


 
 



Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
53 8688
(0)00.0Geef je mening!

Beoordeel dit product

Shop tip

Brinta Oergranenrepen met dadels & noten


Deze supergezonde repen zijn het perfecte ontbijt voor als je weinig tijd hebt. Ze zijn gemaakt met Brinta Oergranen, een nieuwe granenvariatie die je perfect kunt gebruiken voor het maken van ontbijtpap, pannenkoeken, wafels, granola of koekjes...