Makkelijke hazelnootkoekjes

Makkelijke hazelnootkoekjes

Ingredienten

Deze simpele hazelnootkoekjes staan in een mum van tijd op tafel. Enne.. verslavend lekker: wedden dat ze binnen no time op zijn? 

1. Verdeel de hazelnoten over een bakplaat. Zet de oven op 180 ºC en leg de bakplaat met hazelnoten er 10–12 min. in tijdens het voorverwarmen. 

2. Maal 100 gram van de noten tot grof poeder in een keukenmachine. Voeg de rest van de ingrediënten en een snufje zout toe en blijf mixen tot er een deeg ontstaat.

3. Rol er balletjes van en druk die plat op 2 met bakpapier beklede bakplaten. Hak de rest van de hazelnoten en strooi ze over de koekjes. Bak ze 15 min., of tot de randen goudbruin zijn. Laat afkoelen op de bakplaten en dan op een rooster.

ca. 15 stuks

• 120 g hazelnoten

• 20 g poedersuiker

• 60 g bloem

• 80 g boter

• geraspte schil van ½ sinaasappel


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis nieuwsbrief