Lamskoteletten Scottadito

Bereiden

Deze lamskoteletten worden een beetje platgeslagen en vervolgens kort gegrild, zodat het vlees roze en sappig is en je ze met je handen kunt eten (‘scottadito’ betekent in het Italiaans ‘verbrande vingers’). Dit is een heerlijk gerecht om van te genieten in de achtertuin. Lekker met een simpele tomatensalade

1 Leg de koteletten op een plank en bedek ze met een stuk bakpapier. Gebruik een vleeshamer of de ronde kant van een deegroller om het vlees voorzichtig de helft dunner te slaan.

2 Verhit een grillpan tot hij gloeiend heet is. Bestrooi de koteletten met zout en peper en gril ze 1-2 min. per kant terwijl je ze plat drukt. Bedruppel met olie en serveer met citroen.


Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
18 4816
(1)15.0

Beoordeel dit product

Shop tip