Lams-wortelstoofpotje

Bereiden

Door de saus zachtjes in te laten koken krijgen de lamskoteletten een lekker sticky laagje. 

1. Verhit 4 eetlepels olijfolie in een grote braadpan. Voeg 1 kg baby-sjalotjes toe en bak ze 5–7 minuten. Zet ze apart.

2. Bak 4 lamskoteletten (zonder bot) bruin in de pan. Doe de uitjes er weer bij, met 4 tenen knoflook in plakjes, 500 g gesneden wortels, 2 eetlepels gehakte peterselie en zout en peper. Roer goed en warm door. 

3. Voeg 1 glas droge witte wijn, 100 ml gezeefde tomaten en 400 ml bouillon toe. 

4. Laat afgedekt 1½–2 uur zachtjes koken tot de saus ingedikt en het vlees mals is.


Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
25 5463
(1)15.0

Beoordeel dit product

Shop tip