Lams-wortelstoofpotje

Bereiden

Door de saus zachtjes in te laten koken krijgen de lamskoteletten een lekker sticky laagje. 

1. Verhit 4 eetlepels olijfolie in een grote braadpan. Voeg 1 kg baby-sjalotjes toe en bak ze 5–7 minuten. Zet ze apart.

2. Bak 4 lamskoteletten (zonder bot) bruin in de pan. Doe de uitjes er weer bij, met 4 tenen knoflook in plakjes, 500 g gesneden wortels, 2 eetlepels gehakte peterselie en zout en peper. Roer goed en warm door. 

3. Voeg 1 glas droge witte wijn, 100 ml gezeefde tomaten en 400 ml bouillon toe. 

4. Laat afgedekt 1½–2 uur zachtjes koken tot de saus ingedikt en het vlees mals is.


Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
28 5915
(1)15.0

Beoordeel dit product

Shop tip

Feel good met Vichy

Jamie Oliver en Vichy 'Slow Âge' hebben de handen ineengeslagen om de boodschap van een bewuste eet- & levensstijl te vertellen.