Krokante cruesli met honing & kersen

Bereiden

Vergeet de supermarktcruesli: de lekkerste variant maak je in eigen keuken! De kersen en kokosvlokken maken het qua smaak helemaal af. Serveer met een kommetje yoghurt. 

1. Verwarm de oven voor op 150 ºC. Meng de olie, honing en vanille in een kom. Voeg de rest van de ingrediënten toe, behalve de gedroogde kersen en kokosvlokken.

2. Spreid het mengsel over bakplaten met antiaanbaklaag of bekleed met bakpapier en bak 15 minuten. Voeg de kersen en kokosvlokken toe en bak ze 10 minuten mee. Laat het mengsel afkoelen voor je het in een luchtdichte trommel doet.

Per portie 319 kcal, 17,8 g vet (5,8 g verzadigd), 7,1 g eiwit, 32,8 g koolhydraten, 18,3 g suikers
 




Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
33 4908
(3)34.0

Beoordeel dit product

Shop tip

Brinta Oergranenrepen met dadels & noten


Deze supergezonde repen zijn het perfecte ontbijt voor als je weinig tijd hebt. Ze zijn gemaakt met Brinta Oergranen, een nieuwe granenvariatie die je perfect kunt gebruiken voor het maken van ontbijtpap, pannenkoeken, wafels, granola of koekjes...