Kool-aardappelsoep met pancetta

Bereiden

Wat is er lekkerder dan je opwarmen aan een stevige soep? Serveer 'm met wat boerenbrood.

1 Bak de pancetta en ui in wat olie in een grote pan in 5 minuten goudbruin; voeg de knoflook voor de laatste minuut toe.

2 Voeg de aardappel, rozemarijn en bouillon toe. Laat afgedekt 25 minuten zachtjes koken, voeg de kool toe en verhit de soep nog eens 8–10 minuten.

3 Laat nog 10 minuten staan – de kool moet zacht worden. Bestrooi met parmezaan.


Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
Shop tip

Brinta Oergranenrepen met dadels & noten


Deze supergezonde repen zijn het perfecte ontbijt voor als je weinig tijd hebt. Ze zijn gemaakt met Brinta Oergranen, een nieuwe granenvariatie die je perfect kunt gebruiken voor het maken van ontbijtpap, pannenkoeken, wafels, granola of koekjes...