Komkommer-gembersalade

Bereiden

Duik de Aziatische keuken in met deze salade! Alle smaken worden vertegenwoordigd in dit gerecht: zoet, zuur, zout en bitter. Smullen! 

1. Doe de ui met de mirin en de azijn in een kom en hussel alles door elkaar. Marineer 15 min. 

2. Snijd de komkommer in plakjes van ½ cm.

3. Meng de knoflook, gember en sesamolie door de uiringen en roer het mengsel dan door de komkommer. Bestrooi de salade met het sesamzaad.

 
Hou jij van lekker healthy food?
Dit is hét boek voor jou!


 
 



Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
178 17591
(1)15.0

Beoordeel dit product

Shop tip

Tafeltje, dek je

Maak niet alleen indruk met je kookkunsten, maar ook met je feestelijk gedekte tafel!