Knolselderijsoep met walnoten & tijm

Bereiden

Soep uit blik is voorgoed verleden tijd als je deze soep geproefd hebt. Deze smaakvolle knolselderij soep is klaar in een handomdraai en ideaal als je voor een (grote) groep mensen moet koken. De geroosterde walnoten maken de heerlijke en gezonde soep, die op boullionbasis wordt gemaakt, helemaal af. 

Shop tip: serveer je zelfgemaakte soep in deze prachtige soepkommen van Jamie Oliver


1. Smelt boter met olie in een grote pan, voeg knolselderij, takjes tijm en knoflook toe. Bak dit mengsel 10 minuten. 

2. Voeg laurier en bouillon toe, laat 20 minuten koken, tot de selderij zacht is. Verwijder de laurier. 

3. Mix de soep glad in een blender. Rooster walnoten in een pan. Roer de room door de soep.

4. Bestrooi de soep met noten en tijmblaadjes. 



 




Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
541 10136
(0)00.0Geef je mening!

Beoordeel dit product

Shop tip