Knolselderijsoep met walnoten & tijm

Bereiden

Soep uit blik is voorgoed verleden tijd als je deze soep geproefd hebt. Deze smaakvolle knolselderij soep is klaar in een handomdraai en ideaal als je voor een (grote) groep mensen moet koken. De geroosterde walnoten maken de heerlijke en gezonde soep, die op boullionbasis wordt gemaakt, helemaal af. 

1. Smelt boter met olie in een grote pan, voeg knolselderij, takjes tijm en knoflook toe. Bak dit mengsel 10 minuten. 


2. Voeg laurier en bouillon toe, laat 20 minuten koken, tot de selderij zacht is. Verwijder de laurier. 

3. Mix de soep glad in een blender. Rooster walnoten in een pan. Roer de room door de soep.

4. Bestrooi de soep met noten en tijmblaadjes. 


 




Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
781 100529
(1)11.0

Beoordeel dit product

Shop tip

Ovenschotel met mediterrane kip

Een snel en gezond recept van Jumbo en Jamie Oliver.
Suiker: de begrippen die je móét kennen

Hoe meer je weet over suiker, hoe bewuster je ermee om kunt gaan.