Met dit recept maak je zelf een megalekker knoflookstokbrood. Binnen een mum van tijd klaar!
1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
2. Maak schuine inkepingen in het brood, maar snijd het niet helemaal door.
3. Meng knoflook, peterselie en boter. Verdeel het over het brood.
4. Wikkel het in alufolie en bak het 10 minuten.
6 personen
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.