Knoflook-champignonburgers

Bereiden

Trek in een bijzondere hamburger? Maak dan eens deze vegetarische knoflook-champignonburgers. De smaak van de portobello's gaat geweldig samen met de mosterd en licht bittere rucola. 

1 Meng 2 geraspte tenen knoflook met 35 g zachte boter en 1 el gehakte peterselie.

2 Maak 2 portobello’s schoon en vul ze met de boter.

3 Wikkel ze in aluminiumfolie en bak ze 15 minuten in de oven op 200°C of leg ze op de barbecue – ze moeten zacht en gaar worden.

4 Neem ze uit de folie en schenk het vocht op 2 doorgesneden ciabatta’s.

5 Bestrijk ze met mosterd  en serveer ze met de champignons, citroensap en rucola.

Meer hamburgerrecepten? Kijk hier
 



Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
26 9065
(0)00.0Geef je mening!

Beoordeel dit product

Shop tip