Klassieke kaasfondue

Bereiden

Een klassieke fondue uit Zwitserland, perfect voor een gezellige avond met vrienden. Serveer met rauwkost, vers brood en ingemaakte groente.

1 Breng in een pan de wijn aan de kook. Zet het vuur laag, roer de kaas er goed door, voeg zout, peper en nootmuskaat toe. Wrijf de fonduepan in met knoflook, schenk de kaas erin. Voeg kirsch toe, zet de pan op de warmhouder.

2 Doop er aardappeltjes, brood en tafelzuur in.

Per portie 504 kcal, 26,4 g vet (16 g verzadigd), 25,1 g eiwit, 36 g koolhydraten, 5,5 g suikers


Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
36 6806

Shop tip

Brinta Oergranenrepen met dadels & noten


Deze supergezonde repen zijn het perfecte ontbijt voor als je weinig tijd hebt. Ze zijn gemaakt met Brinta Oergranen, een nieuwe granenvariatie die je perfect kunt gebruiken voor het maken van ontbijtpap, pannenkoeken, wafels, granola of koekjes...