Kip met linzen & tomaten

Bereiden

Dit gerecht lijkt moeilijk, maar dat is het beslist niet! Serveer deze kip met linzen-schotel met wat knapperig brood om mee te dippen.

1 Braad de kipkarbonades aan in de olie in een koekenpan op hoog vuur; laat ze aan beide kanten bruin worden.

2 Voeg de knoflook, kappertjes en verse en gedroogde oregano toe (bewaar wat voor de garnering).

3 Voeg de wijn toe en laat 15 min. zachtjes koken. Voeg de tomaten en bouillon toe en laat het gerecht nog eens 30 min. zachtjes koken.

4 Voeg de linzen toe en kook ze 5 min. mee.




Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
239 40429
(1)14.0

Beoordeel dit product

Shop tip

Brinta Oergranenrepen met dadels & noten


Deze supergezonde repen zijn het perfecte ontbijt voor als je weinig tijd hebt. Ze zijn gemaakt met Brinta Oergranen, een nieuwe granenvariatie die je perfect kunt gebruiken voor het maken van ontbijtpap, pannenkoeken, wafels, granola of koekjes...