Kip in het pannetje met tomaat

Bereiden

Bak de kippenpoten rondom bruin in olie. Giet overtollig vet weg en voeg de tomaten, bouillon en knoflook toe. Laat 45 minuten stoven en voeg de overige ingrediënten toe. Laat weer 30 minuten stoven. Snijd het vlees van de botten en doe terug in de pan, gooi botten en vel weg. Voeg zout en peper toe en serveer met knoflookmayo en brood.





 


Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
27 10072
(0)00.0Geef je mening!

Beoordeel dit product

Shop tip

Brinta Oergranenrepen met dadels & noten


Deze supergezonde repen zijn het perfecte ontbijt voor als je weinig tijd hebt. Ze zijn gemaakt met Brinta Oergranen, een nieuwe granenvariatie die je perfect kunt gebruiken voor het maken van ontbijtpap, pannenkoeken, wafels, granola of koekjes...