Tiramisu is een geweldig dessert voor een grote groep gasten. In dit recept worden wat sinaasappelrasp, kaneel en specerijen toegevoegd voor een vleugje kerst.
1. Meng de espresso, de cognac en het sinaasappelsap in een kom. Week de lange vingers hierin (gooi overtollige vloeistof daarna weg) en leg de helft ervan in een enkele laag op de bodem van een glazen schaal (inhoud 1 liter).
2. Mix de mascarpone, room, suiker, specerijen en sinaasappelrasp tot een smeuïg, dik mengsel.
3. Schep hiervan een laag over de lange vingers, leg er een laag lange vingers op en eindig met de mascarpone. Laat de tiramisu minstens een paar uur in de koelkast opstijven. Stuif er voor het serveren wat cacao over.
Per portie 380 kcal, 3,8 g eiwit, 25,9 g vet (17,2 g verzadigd), 32,5 g koolhydraten, 25 g suikers
12–16 personen
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.