Kebab-bietspiesjes uit Iran

Bereiden

In dit Oosterse recept combineer je biefstuk met jonge, zoete bietjes. De chilipeper en knoflook geven het recept een pittig randje.

1. Vijzel de basilicum met de chilipeper, knoflook, zout, peper en olijfolie fijn. Roer de biefstuk erdoor en zet 30 minuten in de koelkast.

2. Laat houten prikkers weken in water en verwarm de oven voor op 200 °C.

3. Kook de bietjes 10 minuten. Laat uitlekken, besprenkel met olijfolie, strooi er zout en peper over en rooster ze in de oven in 20-30 minuten gaar.

4. Rijg de blokjes biefstuk en de bietjes aan de prikkers.

5. Gril ze circa 5 minuten en keer ze af en toe om, tot het vlees naar wens is.

6. Bestrooi de kebab met extra chilipeper en basilicum.




Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
0 8359
(0)00.0Geef je mening!

Beoordeel dit product

Shop tip