Jamie's gado gado

Bereiden

1 Kook de aardappels 15 minuten of tot ze zacht zijn en snijd ze doormidden. Kook de eieren in 6 minuten zacht. Snijd de tofu in blokjes van 2 ½ cm, bak ze ongeveer 15 minuten in een scheutje sesamolie tot ze goudbruin zijn en strooi er een snufje zeezout op.

2 Snijd de kool in 2 cm brede reepjes, doe ze in een vergiet en giet er heel langzaam een volle waterkoker kokend water over. Snijd de tomaten in partjes, de radijzen in kwarten en de komkommer in plakjes, en breng op smaak met wat zout.

3 Pel de knoflook en doe deze met de rest van de ingrediënten voor de saus in een blender en hak ze fijn. Breng op smaak met extra limoen.

4 Schep nu wat saus in elk kommetje, smeer uit tot de rand en leg er wat salade bovenop. Maak af met een paar blaadjes koriander, wat kroepoek en wat gesneden rode peper als je van pit houdt. Serveer de gadogado op deze manier zodat iedereen kan zien wat voor lekkere ingrediënten erin zitten voordat ze de salade zelf door elkaar husselen.
 
Comfort Food fans opgelet:
dit is hét boek voor jou! Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
94 15025
(1)12.0

Beoordeel dit product

Shop tip

Brinta Oergranenrepen met dadels & noten


Deze supergezonde repen zijn het perfecte ontbijt voor als je weinig tijd hebt. Ze zijn gemaakt met Brinta Oergranen, een nieuwe granenvariatie die je perfect kunt gebruiken voor het maken van ontbijtpap, pannenkoeken, wafels, granola of koekjes...