Deze traditionele koffievariant staat in menig cafe en restaurant op de menukaart. Maar je maakt deze digestief ook heel makkelijk zelf in eigen keuken.
Schenk 50 ml Ierse whisky in een glas, voeg 1 tl bruine suiker toe. Giet er hete koffie bij en roer. Laat even staan en schenk er 40 ml ongeklopte slagroom bij, over de achterkant van een lepel die de koffie net raakt, zodat de room blijft drijven.
1 persoon
– 50 ml Ierse whisky
– 1 tl bruine suiker
– 1 kopje hete koffie
– 40 ml slagroom
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.