Involtini met pecorino

Bereiden

Involtini zijn dunne lapjes vlees die gevuld en opgerold worden. In dit recept wordt rundvlees gevuld met knoflook, pecorino en peterselie. Gegarandeerd smaakvol! 

1 Leg het vlees op een snijplank. Hak de knoflook fijn. Leg de knoflook, pecorino, peterselie, wat peper en zout op het vlees en rol het geheel tot een klein rolletje. Zet het vast met een tandenstoker.

2 Doe de olie in een pan en bak de knoflook licht aan. Doe het vlees erbij en bak het aan alle kanten in vijf minuten bruin. Blus af met witte wijn, voeg tomatensaus ,laurierblad en zout toe en laat alles 2 uur op zacht vuur sudderen.

3. Serveer op een bord met rucola, daarop de involtini en wat grof geraspte pecorino eroverheen.




Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
20 7068
(1)15.0

Beoordeel dit product

Shop tip