Indonesische eiercurry

Bereiden

Deze Indonesische eiercurry zit barstensvol overheerlijke Oosterse smaken. Wat dacht je van grof gesneden citroengras in combinatie met koriander, gember en pindakaas? Serveer met een frisse komkommersalade. 

1. Kook de eieren in kokend water hard met 1 theelepel kurkuma. 

2. Meng alle ingrediënten voor de salade.

3. Bak de uienringen goudbruin in een beetje olie. 

4. Pureer de sjalotsnippers, knoflook, gember en het citroengras in een blender met de olie. Verhit deze pasta al roerend in een wok. Voeg de rest van de kurkuma, de pindakaas en de bouillon toe. Laat 5 minuten zacht koken.

5. Roer de koriander erdoor en schep de saus over de eieren.

Heerlijk geserveerd met witte rijst of Nasi Goreng. Liever vegatarisch? Kies dan voor Jamie's Gado Gado.
















 




Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
127 20116
(5)54.0

Beoordeel dit product

Shop tip