Hot & sour vissoep

Ingredienten

4–6 personen
• 4 lente-uitjes, schoongemaakt, in dunne ringetjes
• 2 tenen knoflook, gepeld, in dunne plakjes
• 2 groene rawits (chilipepertjes), in dunne plakjes
• stukje gember van 4 cm, geschild, in reepjes
• 1,5 l hete groente- of visbouillon
• 1 stengel citroengras
• 4 kaffirlimoenblaadjes
• 1 el vissaus
• ½ el honing
• 2 limoenen
• 400 g kabeljauw, koolvis of andere witvis, in stukjes
• 400 g gemengde zeevruchten (gepelde garnalen, sintjakobsschelpen, inktvis), schoongemaakt
• 12 kerstomaten, in vieren
• snuf witte peper
• ½ bosje koriander, fijngehakt


Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
25 3335

Shop tip