Hartige pannenkoeken

Bereiden

Deze spannende pannenkoekjes krijgen extra veel smaak door de pijmboompitten en romige ricotta. De zoete tomaten en parmezaanse kaas maken dit gerecht helemaal af! 

1. Verwarm de oven voor op 130°C. Verdeel de tomaten met de snijkant omhoog over een bakplaat. Doe er olie, zout en peper over. Rooster ze 3-4 uur tot ze zijn uitgedroogd. Laat afkoelen.

2. Klop de bloem, melk en het ei met een snuf zout tot een glad geheel. Roer de pijnboompitten en ricotta erdoor. Verhit een beetje olie en boter in een koekenpan op matig vuur en bak pannenkoekjes van het beslag. Houd warm en bak de rest.

3. Meng de spinazie met de rucola en verdeel over de pannenkoeken. Leg de tomaten erop, rasp er wat parmezaan over en geef de citroenpartjes erbij.




Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
52 16480
(0)00.0Geef je mening!

Beoordeel dit product

Shop tip