Gnocchi is ultiem comfortfood. In dit recept combineer je de pasta/aardappelballetjes met luxe asperges, room en kaas. Een heerlijk smaakvol gerecht! Serveer met een groene salade.
1. Breng in een diepe pan de bouillon aan de kook. Voeg de stukjes asperges toe en laat 5 minuten koken. Voeg de toppen toe en kook nog eens 5 minuten of tot ze zacht zijn. De bouillon moet voor 2/3 zijn ingekookt.
2. Voeg de room, kaas en flink wat zout en peper toe.
3. Kook de gnocchi in gezouten water tot ze komen bovendrijven. Giet af en roer door de saus. Geef er een groene salade bij.
2 personen
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.