Gevulde avocado

Bereiden

Met avocado kun je zoveel meer dan 'm puur en alleen rauw eten. In dit recept vul je de groene superfood met een mengsel van broodkruim, citroen en parmezaan. Even in de oven en voilà: je hebt een goddelijk hapje. 

1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Meng in een kom het broodkruim, de citroenrasp en parmezaan door elkaar, en verkruimel de chili erboven.

2. Meng er wat citroensap, worcestershiresaus en olijfolie door en breng op smaak met zout en peper.

3. Halveer en ontpit de avocado’s en schep er wat vruchtvlees uit om een holletje te maken voor het broodkruim. Leg ze op een schaal om ze te vullen.

4. Giet de dressing over het broodkruim en meng alles goed door. Schep het mengsel in de avocadoschuitjes.

5. Zet de gevulde avocado’s 15 minuten in de oven of tot de vulling goudbruin is. Serveer meteen.




Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
302 8919
(1)15.0

Beoordeel dit product

Shop tip