Gepofte zoete aardappel met brie 

Bereiden

Met een aardappel kun je veel meer doen dan alleen prakken, bakken of koken. Vul hem eens met brie en pof in de oven. Serveer bij een simpele groene salade.

1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Wrijf olie over de aardappels, prik ze in met een vork en leg op een bakplaat. Bestrooi met zout en peper — bak in 45 min. gaar.

2 Snijd ze open, roer het kruim om met de boter en leg er brie op. Zet nog 5 min. in de oven. Bestrooi met lente-ui en bieslook.




Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
582 72759
(3)34.0

Beoordeel dit product

Shop tip

Brinta Oergranenrepen met dadels & noten


Deze supergezonde repen zijn het perfecte ontbijt voor als je weinig tijd hebt. Ze zijn gemaakt met Brinta Oergranen, een nieuwe granenvariatie die je perfect kunt gebruiken voor het maken van ontbijtpap, pannenkoeken, wafels, granola of koekjes...