Gekarameliseerde bloemkool

Bereiden

Geef je bloemkool net die extra smaakvolle touch met dit makkelijk recept. Een kind kan de was doen! 

1. Verwarm de oven voor op 200 ºC.

2. Snijd de bloemkool van boven naar beneden in plakken van 1 cm - ze mogen best uit elkaar vallen.

3. Leg de bloemkool in één laag in een ovenschaal. Druppel er olie en strooi er zout over.

4. Rooster 20–25 minuten (keer ze af en toe om) tot ze goudbruin zijn en beginnen te karamelliseren.


Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje

Brinta Oergranenrepen met dadels & noten


Deze supergezonde repen zijn het perfecte ontbijt voor als je weinig tijd hebt. Ze zijn gemaakt met Brinta Oergranen, een nieuwe granenvariatie die je perfect kunt gebruiken voor het maken van ontbijtpap, pannenkoeken, wafels, granola of koekjes...